## **Ultrasound Alley**

## Schedule of Activities

## Internal Medicine Meeting 2024

	Thursday, April 18	Friday, April 19	Saturday, April 20
<b>Ultrasound Portfolio Review</b> 1 hour workshops	9:00 a.m., 10:00 a.m., 11:00 a.m., 12:00 pm	12:00 p.m., 1:00 p.m., 2:30 p.m., 3:30 p.m.	8:00 a.m., 9:00 a.m., 11:00 a.m., 12:00 p.m. 1:00 p.m.
POCUS for Beginners 1 hour workshops		12:00 p.m., 1:00 p.m. 2:30 p.m., 3:30 p.m.	10:00 a.m. 11:00 a.m. 1:00 p.m. 2:00 p.m.
POCUS for DVT Diagnosis 1 hour workshops	9:00 a.m. 10:30 a.m. 12:00 p.m., 2:30 p.m., 4:00 p.m.	8:00 a.m., 9:00 a.m.	
<b>US-Guided CVLP</b> 2-hour workshops	9:00 a.m., 9:30 a.m., 10:00 a.m., 10:30 a.m., 12:30 p.m.,1:00 p.m., 1:30 p.m., 2:00 p.m., 2:30 p.m., 3:00 p.m.	8:00 a.m., 8:30 a.m., 9:00 a.m., 9:30 a.m., 10:00 a.m., 10:30 a.m., 12:30 p.m., 1:00 p.m., 1:30 p.m., 2:00 p.m.	8:30 a.m., 9:00 a.m., 9:30 a.m., 10:00 a.m., 10:30 a.m., 11:00 a.m., 11:30 a.m.
US Guided Lumbar Puncture 1.5-hour workshops	10:00 a.m., 12:00 p.m., 2:00 p.m. 4:00 p.m.	8:00 a.m., 10:00 a.m., 1:00 p.m.,	
US-Guided Paracentesis 1.5-hour workshops		11:30 a.m., 1:30 p.m. 3:30 p.m	8:00 a.m., 10:00 a.m., 12:00 p.m.
US-Guided Peripheral IV Placement 1 Hour workshops	10:30 a.m., 12:00 p.m., 2:00 p.m., 3:30 p.m.	8:00 a.m., 9:00 a.m.	
US-Guided PICC Line Placement 1.5-hour workshops	9:00 a.m., 10:30 a.m. 1:00 p.m. 2:30 p.m.	8:00 a.m., 9:30 a.m.	
US-Guided Thoracentesis 1.5 hour workshops		12:30 p.m. 2:30 p.m. 4:30 p.m.	8:00 a.m. 10:00 a.m. 12:00 p.m